• Docking expert
  • Docking expert
  • Docking expert
  • Online bestellen
  • Online bestellen
  • Online bestellen
  • Advieslijn
  • Advieslijn
  • Advieslijn
0900-3625464 (50ct p/m)

Uitgebreid assortiment docklevellers

Als u wederverkoper of aannemer bent en kwalitatief goede docklevellers zoekt, dan adviseren wij de door u gewenste dockleveller in onze webshop te zoeken. Wij hebben namelijk een breed assortiment aan docklevellers. Deze kunt u zelf samenstellen, naar uw voorkeur. Zo kunnen wij uw dockleveller(s) op maat maken én zelfs op het door u gewenste afleveradres bezorgen!
Zwarte & rode Docklevellers

U bent nog geen Dockequipment.eu-klant?

De klanten die zich bij Dockequipment.eu geregistreerd hebben, kunnen in deze webshop direct alle informatie bekijken (bijvoorbeeld de inbouwtekening(en) en andere informatie van technische aard). Daarnaast kunnen ze direct online hun dockleveller samenstellen en bestellen. Als u nog geen klant van Dockequipment.eu bent, registreert u zich dan direct als reseller

Docklevellers op maat

Met onze elektrohydraulische docklevellers bieden wij u de mogelijkheid om het niveauverschil en afstandsverschil tussen de perronvloer en de vrachtwagen zo efficiënt mogelijk te overbruggen. U kiest zelf het type dockleveller, de gewenste lengte en breedte van de dockleveller en kiest uit een ruim assortiment aan bijpassende putsystemen en opties.

Direct docklevellers online bestellen.

Bent u klant van Dockequipment.eu?  U kunt dan bij ons direct online uw dockleveller op maat bestellen. Om uw eigen dockleveller samen te stellen, doorloopt u zelf het keuzeproces. Hierbij kiest u het type (de lengte, de breedte), de kleur, het frame etc. Wij bezorgen de door u bestelde dockleveller(s) na ongeveer 6 weken op het door u opgegeven afleveradres. (De exacte leverdatum wordt na het plaatsen van de bestelling met u afgestemd).

Populaire docklevellers:

U wilt meer informatie over onze docklevellers?

Vult u dan onderstaand uw gegevens in. Of bel ons, voor direct contact, via telefoonnummer 0900-3625464 (50ct p/m)

Contact

Projectplanning

Een goed begin is het halve werk ! Dit geldt zeker in het geval van een juiste projectplanning mbt het ontwerp van het laad- en losproces voor een project.
Wij helpen u daarbij graag  Lees meer​ 

Laatste Ontwikkelingen

Blijf hier op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onze producten en projecten.
01 november 2016: Wijziging in put 020, 030, 059 en 060.
Om een betere duurzaamheid van onze producten te garanderen, hebben we...lees meer